26 september 2015

Uitnodiging Besloten Ledenvergadering

Geachte leden van de SGP,

In onze nieuwsbrief van mei 2015 hebben wij aangekondigd D.V. woensdag 14 oktober 2015 de najaarsvergadering van onze kiesvereniging te willen houden. Het is dit keer een besloten ledenvergadering in informele sfeer.

In deze vergadering zou de omzetting van plaatselijke kiesvereniging naar plaatselijke afdeling aan de orde komen. In onze laatstgehouden bestuursvergadering hebben wij echter besloten deze omzetting in onze voorjaarsvergadering te behandelen. Op 14 oktober a.s. hopen wij onze keuze verder toe te lichten.

In onze najaarsvergadering willen we een aantal algemene punten met elkaar bespreken. Daarnaast vertellen onze raadsleden iets over hun werk in de commissies en in de raad. Tevens is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Natuurlijk zijn uw ideeën of verbeterpunten welkom.

Wij nodigen u van harte uit voor deze avond. Uw aanwezigheid wordt erg op prijs gesteld. U wordt verwacht in een zaal van restaurant De Mandemaaker. De aanvang is om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur bent u welkom voor de koffie.

 

Met hartelijke groet,

 

Het bestuur van de plaatselijke SGP kiesvereniging Bunschoten,

Huig van Barneveld,

Maas van Drie,

Theo Duijst,

Herman Gerrits,

Henk Heeringa.